Panorama V

Oznamy Farnosti Horné Kočkovce

31. nedeľa v cezročnom období 2021

Rozvrh svätých omší vo farnosti:

 

Horné Kočkovce

Dolné Kočkovce

Nosice

Pondelok 

Všetkých svätých

08. 00 OČKOVANÍ

11. 00 OTP

09. 30 OČKOVANÍ

-

Utorok 

Spomienka na zosnulých

18. 00

kaplnka Magdalénka

17.00

Dom smútku

16. 00

Streda 

18. 00

16. 30 

-

Štvrtok

07. 00 

-

-

Piatok

18. 00 

16. 30 

-

Sobota

-

18. 30 OTP

16. 00 OTP

32. nedeľa v Cezročnom období

Hodová svätá omša

08. 00 OČKOVANÍ

11. 00 OTP


09. 30 OČKOVANÍ


-

 

Zbierka pre misie a misionárov bola vo výške 973,- €. Ďakujeme za vašu podporu.

Na budúcu nedeľu po svätých omšiach bude zbierka pre potreby farnosti.

V pondelok 1. novembra je slávnosť Všetkých svätých. Sväté omše budú ako v nedeľu, a v Nosiciach bude už v nedeľu podvečer o 16.00 h vigília slávnosti. 

Slávnosť Všetkých svätých je sviatok patrónov farnosti, vo farnosti máme hody. Hodová svätá omša bude slávená spolu s 14. výročím posvätenia chrámu v budúcu nedeľu 7. novembra 2019 o 8.00 h. Slávnostným kazateľom bude vdp. Juraj Drobný. Po skončení hodovej omše pohostenie v parku pred kostolom nebude.

V utorok je Spomienka na všetkých verných zosnulých. Svätá omša bude v Nosiciach na cintoríne, v Dolných Kočkovciach bude svätá omša v Dome smútku a v Horných Kočkovciach bude svätá omša v kaplnke Magdalénke a bude spojená s pobožnosťou za zosnulých. (Čas sv. omší - viz. rozpis vyššie). Vo vnútri týchto budov môže byť max. 6 osôb. Ostatných prosíme, aby zostávali vonku, dodržiavali rozostupy a nosili respirátor. 

Veriaci, ktorý v deň Spomienky na všetkých verných zosnulých nábožne navštívi kostol alebo kaplnku, pomodlí sa Modlitbu Pána, Verím v Boha a na úmysel Svätého Otca, môže získať úplné odpustky pre duše v očistci. Tieto odpustky možno získavať celý november a nemusia súvisle nasledovať za sebou. Pre chorých stačí pomodliť sa doma modlitby za zosnulých pred krížom alebo obrazom Ježiša a Panny Márie. 

Púchovský okres je od 1.11. v bordovej farbe. Počet veriacich na svätých omšiach pre zaočkovaných sa nemení, pre OTP sa znižuje v Horných Kočkovciach na 30 ľudí a v Dolných Kočkovciach na 50 ľudí. Ak prídu nezaočkovaní, počet ľudí na svätej omši nesmie presiahnuť 10 ľudí! Prosíme nezaočkovaných bez platného testu, aby ostávali vonku aj počas týždňa.

Birmovanci až do odvolania stretnutia v skupinkách mať nebudú. Povinnosť návštevy kostola v nedeľu a v prikázaný sviatok pre nich ostáva. Pripravovať sa budú doma za pomoci rodičov a krstných rodičov. Na stránke www.kockovce.sk budú zverejňované témy, ktoré majú v aj birmovníku a budú si birmovník doma priebežne vypĺňať. Birmovník sa bude pred birmovkou kontrolovať spolu s účasťou na sv. omšiach.

Vo farskom kostole potrebujeme pomôcť so službou úpravy kvetov. Kto by chcel v tejto peknej službe pomôcť, nech sa prihlási na fare.

Upratovanie kostolov:

Horné Kočkovce - sk. č. 14; Dolné Kočkovce - sk. č. 3; Nosice - sk. č. 4.