Panorama V

Oznamy Farnosti Horné Kočkovce

27. nedeľa v cezročnom období 2021

Rozvrh svätých omší vo farnosti:

 

Horné Kočkovce

Dolné Kočkovce

Nosice

Pondelok

18. 00 

-

-

Utorok 

07. 00 

-

-

Streda 

18. 00 

16. 30 

-

Štvrtok

07. 00 

18. 00 Kaplnka Magdalénka

-

-

Piatok

18. 00 

16. 30 

-

Sobota

-

18. 30 OTP

17. 00 ZÁKLAD

28. nedeľa v Cezročnom období

08. 00 OČKOVANÍ

11. 00 OTP

09. 30 OČKOVANÍ

-

 

Po svätých omšiach si môžete vyzdvihnúť podielové knihy SSV. Členské je 8,- EUR.

Na budúcu nedeľu bude zbierka pre Kubu, ktorú inicioval pápež František pri svojej nedávnej návšteve kostola.

Prihlásení birmovanci na birmovku nech prídu v piatok po skončení svätej omše do kostola v Horných Kočkovciach, kde im budú vysvetlené podmienky prípravy na birmovku a kde budú rozdelení do skupín. Účasť je povinná!

Vo štvrtok večer bude pri príležitosti Ružencovej Panny Márie svätá omša v kaplnke Magdalénke. Začiatok je o 18.00 h.

Po konzultácii s Farskou radou som rozhodol, že od zajtra sa mení čas svätých omší počas týždňa a aj počas nedele! (viz rozpis)

Púchovský okres sa z  epidemiologického hľadiska nachádza v červenej zóne. To znamená, že v kostole je povinné nosenie respirátorov. Sväté omše sú rozdelené pre účastníkov na základ, OTP a očkovaných a počet ľudí na svätej omši sa tak mení podľa COVID Automatu! 

Ak sa svätej omše zúčastňujú v červenej farbe nezaočkovaní, dovolené je v Horných Kočkovciach vstúpiť maximálne 10 osobám a v Dolných Kočkovciach maximálne 35 osobám. Preto, aby sa čím viac ľudí mohlo zúčastniť svätých omší, počas týždňa budú sväté omše pre OTP a nezaočkovaných prosíme, aby ostávali vonku na lavičkách, kde ozvučenie a kde im prídeme podať sväté prijímanie. Pri vstupe do kostola sme povinní urobiť zoznam všetkých účastníkov a ich telefonický kontakt. Od zajtra budeme kontrolovať aj Covid preukazy a potvrdenia.

Od budúcej nedele bude svätá omša v Horných Kočkovciach o 8.30 pre očkovaných, pre ktorých je kapacita kostola bez obmedzenia. Svätá omša o 11.00 bude pre OTP, ale môže byť maximálne 50 osôb v interiéri, ostatných prosím, aby ostali vonku. V Dolných Kočkovciach bude svätá omša pre OTP, čo je pre 75 osôb, v sobotu večer s platnosťou na nedeľu o 18.30 h a v nedeľu už iba pre zaočkovaných. V Nosiciach a v kaplnke Magdalénke je svätá omša pre všetkých, pretože tam je slávená v exteriéri. 

Viac informácií o počte ľudí pri liturgických obradoch (o krste, o sobáši a pohrebe) je na výveske kostola alebo po kliknutí na text nižšie. Správajme sa zodpovedne a nepodceňujme vážnosť situácie.

Covid semafor Horné Kočkovce

Covid semafor Horné Kočkovce - obrady

Covid semafor Dolné Kočkovce

Covid semafor Dolné Kočkovce - obrady

Upratovanie kostolov:

Horné Kočkovce - sk. č. 10; Dolné Kočkovce - sk. č. 10; Nosice - sk. č. 8.