Panorama V

xcnxcnvV poradí už 4. ročník súťaže vo varení gulášu pod názvom Horno Kočkovský kotlík sa uskutočnil v sobotu 11. júna v areáli pri Váhu v Horných Kočkovciach. Akcia si aj v tomto roku získala popularitu medzi „Guláš majstrami“, čo potvrdzuje účasť 20 -  ich tímov z okolia a nové tváre návštevníkov, pre ktorých boli pripravené aj doplnkové športové súťaže ako hod  budzogáňom do diaľky a zatĺkanie klinca do dreva.

O konečnom umiestnení gulášov nakoniec rozhodla porota, ktorá to vôbec nemala ľahké. Zlato si odniesol manželský tím Majstri spod orecha z Lúk pod Makytou, striebro patrí domácemu tímu Burzári a bronz ostal veľkému tímu z Púchova Mestská kaviareň. Aj keď boli stupne víťazov rozdané, ide hlavne o zábavu v prírode spojenú s chuťovými pohárikami.

   Veľká vďaka patrí organizátorom podujatia – občianskému výboru Horné Kočkovce a pohostinstvu U rybára, mestu Púchov, návštevníkom, porote, DJ – ovi a hlavne všetkým súťažiacim. Celú fotogalériu z akcie možno zhliadnúť  v záložke fotoalbum.

{module [120|rounded]}

Cyril Crkoň

 {jcomments on}